Wednesday, February 1, 2023

Vladimir Putin va merge pe frontul din Ucraina! Anunț de ultimă oră al lui Peskov: Președintele Rusiei va vizita Donbasul

Must Read

Vladimir Putin, președintele Rusiei, va merge pe frontul din Ucraina și va vizita Donbasul.

Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, care a precizat că vizita lui Vladimir Putin va fi făcută la momentul potrivit în Donbas, zonă din estul Ucrainei pe care Rusiaa anexat-o la sfârşitul lunii septembrie.

„La timpul potrivit, desigur, o astfel de vizită va avea loc. Este o regiune a Rusiei”, a declarat purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov.

În septembrie, liderii pro-ruşi instalați în patru regiuni ucrainene – Doneţk, Lugansk (ambele din est), Herson şi Zaporojie (din sud) – i-au „cerut oficial” lui Vladimir Putin să încorporeze teritoriile respective în Federaţia Rusă, după aşa-zise referendumuri de anexare, calificate drept o „farsă” de către Kiev şi, practic, de întreaga comunitate internaţională.

- Advertisement -

Liderul rus a oficializat anexarea celor patru regiuni ucrainene prin semnarea, la 30 septembrie, a unor „tratate de unire” cu Rusia.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

FMI estimează că Marea Britanie va fi în acest an cea mai afectată de recesiune dintre țările dezvoltate. Germania va stagna economic, dar, pe...

Economia Marii Britanii ar urma să scadă cu -0,6% în 2023, potrivit proiecțiilor FMI, care spune acum că Germania...
- Advertisement -

More Articles Like This