Tuesday, October 3, 2023

Darul de nuntă, în vizorul ANAF! Tinerii căsătoriți sunt nevoiți să renunțe la jumătate din banii primiți la nuntă

Must Read

Darul de nuntă, în vizorul ANAF! În aceste momente, se are în vedere un nou proiect de lege care ar putea să îi oblige pe tinerii căsătoriți să își declare veniturile obținute din darul de nuntă la ANAF.

În prezent, președintele partidului AUR se confruntă cu o verificare din partea Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) legată de cheltuielile asociate nunții sale, inclusiv produsele pentru petrecere și cutia de donații, care a devenit subiect de discuții.

Mai mult, ANAF investighează și aspectele legate de contul gestionat de Fundația Națională pentru Românii de Pretutindeni, aducând noi dimensiuni acestei controverse.

În acest scandal a intervenit și Liviu Dragnea care susține faptul că George Simion și AUR, la fel ca și USR, sunt creația fostului șef operativ al SRI, generalul Florian Coldea, alimentând și mai mult speculațiile care existau deja că AUR este partidul generalilor. De asemenea, în vizorul ANAF riscă să intre și Diana Șoșoacă al cărui soț a fost condamnat luna trecută la 180 de zile de închisoare cu suspendare, plus plata a 180.000 de lei către stat și 2.500 de lei cheltuieli de judecată pentru ultraj, după celebrul scandal cu jurnaliștii italieni de la Rai pentru că soțul senatoarei a agresat un polițist.

- Advertisement -

În acest caz, decizia nu este definitivă și cu siguranță soțul o va ataca în instanță, însă pe Diana Șoșoacă o mai pot aștepta și alte surprize legate de vizitele la ambasada Rusiei, datoriile de la stat, din vremea pandemiei, și nu numai.

Cât despre darul de nuntă, un alt politician, fost ministru și actual purtător de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, care a făcut anul trecut nuntă mare cu peste 500 de invitați ar putea sa intre în vizorul autorităților.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Hidroelectrica a lansat în final aplicație pentru clienți. iHidro este disponibilă pe telefon și web

Hidroelectrica a lansat astăzi aplicația mobilă iHidro, un instrument informatic inovator, care vine în întâmpinarea necesităților clienților companiei. Cu...
- Advertisement -

More Articles Like This