Wednesday, November 30, 2022

Chimsport şi-a majorat la 48% detinerea din Ves Sighisoara an urma ofertei de preluare

Must Read

Chimsport Cluj-Napoca, cel mai mare acţionar al producătorului de vase emailate Ves SA Sighişoara cu 42% din capital, a cumpărat 5,7% din capitalul firmei în cadrul ofertei obligatorii de preluare care s-a încheiat marţi, 5 aprilie.

Chimsport a achiziţionat 6,778 milioane de acţiuni Ves la un preţ de 0,047 lei/unitate. În urma ofertei de preluare, Chimsport şi-a majorat participaţia la 48% din Ves.

Pachetul de acţiuni achiziţionat de Chimsport de la acţionarii minoritari reprezintă circa 9,8% din pachetul total de 68,39 milioane de acţiuni Ves vizat de ofertă. BT Securities a fost intermediarul ofertei de preluare.

Ves Sighişoara a avut o cifră de afaceri netă, în 2015, de 36,35 mil. lei, în creştere cu aproximativ 12% faţă de anul 2014. Profitul companiei s-a situat în 2015 la 1,22 milioane de lei, înregistrând o scădere de 34% faţă de anul 2014, când a înregistrat un profit de 1,85 milioane de lei.

- Advertisement -

Chimsport a raportat afaceri de 71 milioane de lei în 2014 şi un profit net de 1,8 milioane de lei, numărând 670 salariaţi. Chimsport este controlat, prin Chimica SA Orăştie, de omul de afaceri Alexandru Farcaş.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Un bărbat concediat pentru că nu era “suficient de distractiv” la muncă şi-a câştigat în instanţă dreptul să fie plictisitor

Un bărbat concediat de o firmă de consultanță pentru că nu era "suficient de distractiv" la locul de muncă...
- Advertisement -

More Articles Like This