Friday, August 19, 2022

Curierii de la Sameday dau dividende cu un randament de 6%

Must Read

Compania Delivery Solutions (simbol bursier SDAY), listată pe piaţa alternativă AeRo şi care se ocupă cu activităţi de curierat sub brandul Sameday Courier, a propus acordarea unui dividend de 0,459 de lei per titlu din profitul raportat anul trecut. Suma totală se ridică la circa 460.000 de lei, reprezentând întreg profitul raportat anul trecut.

Data de înregistrare este de 30 mai, iar data plăţii dividendelor este 14 iunie. Acţionarii vor supune votului distribuţia dividendelor în AGA din 11 mai. Randamentul dividendului pentru un titlu SDAY este de circa 6%. În anul 2015, Delivery Solutions a declarat, conform rezultatelor preliminare, un profit net de 460 de mii de lei, la o cifră de afaceri de 8,6 milioane de lei.

Profitul companiei este în creştere cu 0,87% faţă de exerciţiul financiar anterior. Acţionarul majoritar este Octavian Bădescu, fondatorul societăţii, cu o deţinere de 61,88% din companie, şi Lucian Bâltaru, directorul general, care deţine 27,37% din acţiuni, restul de 10,74% fiind deţinut de alţi acţionari. Bădescu Octavian va încasa dividende de 284 de mii de lei şi Lucian Bâltaru va încasa 125 de mii de lei.

- Advertisement -

Compania Delivery Solutions s-a listat pe AeRo în data de 25 februarie 2015 şi are o capitalizare de 7,7 milioane de lei, o acţiune SDAY tranzacţionându-se ultima oară în data de 8 aprilie la preţul de 7,7 lei. În ultimul an titlurile Delivery Solutions s-au depreciat cu 6,67%, iar de la începutul anului acţiunile SDAY s-au depreciat cu 3,75%.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.04.2016

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Vladimir Putin susține că SUA vor să prelungească războiul din Ucraina

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, susține că Statele Unite ale Americii urmăresc să prelungească războiul declanșat în Ucraina, împiedicând astfel...
- Advertisement -

More Articles Like This