Monday, December 6, 2021

Banca Carpatica ar putea sa livreze o surpriza placuta pentru investitori in 2017

Must Read

Georgiana Androne, analist de investiţii la Tradeville, susţine că Banca Comercială Carpatica (BCC) ar putea să livreze o surpriză plăcută pentru investitori în următoarele 12 luni în condiţiile în care pierderile la nouă luni au fost sub cele bugetate, recuperările de credite neperfor­mante scoase în afara bilanţului au crescut de cinci ori, iar creditarea a fost reluată din iulie.

„În cazul Băncii Comerciale Carpatica, deşi veni­turile nete din dobânzi au scăzut cu 14% faţă de aceeaşi perioadă din 2015, iar pierderea netă s-a majorat cu 41%, există semne pozitive. Consi­de­răm că nu este exclus ca Banca Carpatica să livreze o surpriză plăcută pentru investitori în urmă­toa­rele 12 luni“, a spus Georgiana Androne pentru ZF.

Banca Carpatica, o bancă de talie medie din sistem, dar care va fuziona cu o altă instituţie de credit în 2017, face parte alături de Banca Transilvania, BRD şi Erste Bank din lista instituţiilor de credit listate la BVB.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Lexus a prezentat prima sa maşină pe bază de hidrogen. Vehiculul este adaptat pentru toate tipurile de teren VIDEO

Lexus a dezvăluit joi noul concept de mașină ROV (Recreational Off-Highway Vehicle), un vehicul unic alimentat cu hidrogen, care...
- Advertisement -

More Articles Like This