Monday, November 29, 2021

Pioneer – UniCredit, fond prezent si in Romania, a fost cumparat de cel mai mare administrator european

Must Read

În România, Pioneer controlează două fonduri cu active de circa 120 mil. euro, adică sub 0,001% din activele de 200 mld. euro ale Pioneer Investments, deţinută de UniCredit: Pioneer Integro, randament de -0,4% în ultimele 12 luni, şi Pioneer Stabilo (3,3%).

Pioneer, divizia de investiţii a UniCredit, prezentă şi în România, a fost achiziţionată de francezii de la Amun­di, cea mai mare societate euro­peană de administrare a investiţiilor, pentru 3,5 miliarde de euro, ceea ce va întări poziţia de capital a băncii italiene.

În România, Pioneer Investments con­trolează două fonduri locale: Pione­er Integro, un fond de multiac­tive, care în ultimele 12 luni afişează un randa­ment de minus 0,4%, şi Pioneer Stabilo, un fond de obligaţiuni, cu randament de 3,3%, potrivit Asociaţiei Adminis­tra­to­rilor de Fonduri. Pioneer Stabilo are 12% în ultimele 36 de luni, iar Pioneer In­tegro, 9,6%.

Contactaţi de ZF, reprezentaţii Pioneer Investments România nu au dorit să comenteze pe teama tranzacţiei dintre UniCredit şi Amundi.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Top maşini noi care costă mai puţin decât te-ai putea aştepta. Cum arată şi de la ce preţuri pot fi comandate VIDEO

Românii au deja renumele de cumpărători extravaganți de autoturisme noi și foarte scumpe, de la Tesla, Jaguar, Ferrari sau Rolls Royce până...
- Advertisement -

More Articles Like This