Pioneer – UniCredit, fond prezent si in Romania, a fost cumparat de cel mai mare administrator european

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

În România, Pioneer controlează două fonduri cu active de circa 120 mil. euro, adică sub 0,001% din activele de 200 mld. euro ale Pioneer Investments, deţinută de UniCredit: Pioneer Integro, randament de -0,4% în ultimele 12 luni, şi Pioneer Stabilo (3,3%).

Pioneer, divizia de investiţii a UniCredit, prezentă şi în România, a fost achiziţionată de francezii de la Amun­di, cea mai mare societate euro­peană de administrare a investiţiilor, pentru 3,5 miliarde de euro, ceea ce va întări poziţia de capital a băncii italiene.

În România, Pioneer Investments con­trolează două fonduri locale: Pione­er Integro, un fond de multiac­tive, care în ultimele 12 luni afişează un randa­ment de minus 0,4%, şi Pioneer Stabilo, un fond de obligaţiuni, cu randament de 3,3%, potrivit Asociaţiei Adminis­tra­to­rilor de Fonduri. Pioneer Stabilo are 12% în ultimele 36 de luni, iar Pioneer In­tegro, 9,6%.

Contactaţi de ZF, reprezentaţii Pioneer Investments România nu au dorit să comenteze pe teama tranzacţiei dintre UniCredit şi Amundi.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.