Protest în București. Manifestanții au rupt cordonul de jandarmi și forțează intrarea în curtea Guvernului

Ora 21.49: Peste 3.000 de protestatari la această oră

Ora 21.48: Situația s-a detensionat, dar oamenii sunt strânși în fața gardului Guvernului și strigă sloganuri anti-PSD și anti-Guvern

Ora 21.44: Imagini de la ocuparea trotuarului din fața Guvernului:

Ora 21.35: Protestatarii au ocupat trotuarul din fața sediului Guvernului. Oamenii sunt extrem de iritați

Ora 21.31: Oamenii au vrut să intre în curtea Guvernului, jandarmii fac cu greu față furiei mulțimii

Ora 21.29: Situația se tensionează, jandarmii s-au regrupat și i-au împins înapoi pe protestatari. Sunt sute de jandarmi și polițiști

Ora 21.25: Protestatarii au spart cordonul și au ocupat strada din fața Guvernului

Ora 21.07: În Piața Victoriei continuă să vină oameni. La această oră sunt circa 2.000 de protestatari, potrivit estimării reporterului G4Media.ro

Ora 20:35 Aproximativ 1.500 de oameni protestează în Piața Victoriei. Se scandează ”PSD, ciuma roșie”, ”CCR, sluga PSD”, ”Demisia!”.

Ora 20:25 – Numărul protestatarilor din Piața Victoriei a depășit 1.000. Oamenii scadează: ”Hoților!”, ”CCR, ciuma roșie”, ”CCR, sluga PSD”. Protestul se desfășoară pașnic.

Ora 20:00 – Sunt peste 700 de persoane în Piața Victoriei. Oamenii au steagul României, unii au fluiere și vuvuzele, alții pancarte cu mesaje anti-PSD. Perimetrul este împrejmuit cu garduri, circulația e deschisă pe toate arterele din Piața Victoriei.

Sute de oameni s-au strâns în această seară, începând cu ora 18:00, în Piața Victoriei din București pentru a protesta față de decizia Curții Constituționale prin care președintele Klaus Iohannis este obligat să o revoce din funcție pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Apelul la miting a fost lansat pe Facebook de comunitatea ”Corupția ucide”.

”Ieșim în stradă! Să nu vii singur. Share, live, sunat prieteni! CCR a admis sesizarea lui Tudorel Toader legată de șefa DNA. Kovesi poate fi revocată. Curtea Constituţională a României a constatat, miercuri, că există conflict între puteri în cazul respingerii revocării şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook ”Corupția ucide”.

Câteva zeci de oameni au ieșit să protesteze și la Cluj-Napoca, Brașov, Constanța, Iași și Arad.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.