Thursday, December 1, 2022

“Halloween” cu etnobotanice în politică. Liderul PNŢCD, despre Iohannis: Are grad mare în clanul vampirilor, purtător de sceptru

Must Read

Liderul PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a publicat miercuri, pe pagina sa de socializare, un mesaj şocant în care-i aseamănă pe Iohannis şi soţia sa Carmen cu vampirii. Şi nu nişte vampiri de rând ci unii de rang înalt. Astfel, în postarea lui Pavelescu, Iohannis are „grad foarte mare în clanul vampirilor, purtător de sceptru” şi i-a „transformat” în vampiri şi pe Barna şi Tăriceanu care, odată ce au primit muşcătura fatală, s-au transformat din „oponenţi acerbi” în „susţinători” ai şefului statului.

Redăm mesajul integral publicat de Aurelian Pavelescu pe pagina sa de socializare:

„KLAUS IOHANNIS: PREŞEDINTELE VAMPIRILOR! BARNA ŞI TĂRICEANU AU PRIMIT MUŞCĂTURA FATALĂ! PTIU, DRACE!

I-am văzut astăzi pe Barna şi Tăriceanu. Procesul de transformare în susţinători ai lui Orban şi Iohannis din competitori sau oponenţi acerbi, s-a încheiat. Ca în filmele cu vampiri: oameni cumsecade sau luptători împotriva întunericului odată muşcaţi de gât de vampiri, devin imediat vampiri.

- Advertisement -

De fapt, Barna şi Tăriceanu fuseseră muşcaţi de demult, de când li se făcuseră dosare penale, şi, aş spune, chiar şi mai de demult, de când s-au născut: destinaţi să fie vampiri, adică trădători ai rasei umane. Un moment s-au prefăcut că sunt oameni cumsecade. Barna că ar fi reprezentantul noii generaţii, cu revoluţia ei, Tăriceanu reprezentantul Brătienilor – luptătorul pentru drepturi şi libertăţi.

Klaus Iohannis, Preşedintele vampirilor, i-a mai muşcat o dată de gât, iar transformarea a avut loc în câteva zile. De fapt spontan, că are nevoie de ei cu haine de oameni pentru încă un timp.

Klaus Iohannis face parte din clanul vampirilor de când a intermediat vânzări de copii, a furat patrimoniul Grupului Etnic German, câteva case şi şi-a trecut în CV alte câteva zeci de dosare penale. Are grad foarte mare în clanul vampirilor, purtător de sceptru. Şi Carmen tot vampir, nu ştie nimeni dacă înainte de el sau după.

Oare, mai scapă cineva? Se va transforma România şi ea într-o patrie a vampirilor? Dacă mergeţi pe stradă, prin mall-uri, pădurile, dealurile sau câmpiile ţării, să fiţi atenţi: mulţi au ochii cam ficşi şi caninii cam mari şi ascuţiţi, ca moroii din poeziile lui Marin Sorescu! N-ar fi rău să ne mai uităm chiar şi noi, din când în când, în oglindă. Cine ştie? Ptiu, drace!”.

Sursa: epochtimes-romania.com

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Poluarea bat-o vina! De ce bolile autoimune au explodat în ultimii ani? Cum reacționează organismul când nanoparticulele de plastic ajung în sânge

Fragmente tot mai mici de plastic ajung în sângele oamenilor și, cel mai probabil, organismul reacționeză virulent inițiind un...
- Advertisement -

More Articles Like This