Monday, January 17, 2022

Adriana Bahmuțeanu candidează la Primăria Sectorului 1: „E nevoie de un suflu nou”

Must Read

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu va candida la Primăria Sectorului 1, din partea Partidului Ecologist. ”Vin din partea unui partid politic și nu orice partid, un partid ecologist”, a declarat Adriana Bahmuțeanu într-o conferință de presă care a avut loc marți seară.

Adriana Bahmuțeanu candidează din partea Partidului Ecologist

Vedeta de televiziune va candida din partea Partidului ecologist, aceasta caracterizându-și candidatura ca o „aventură”. Bahmuțeanu a mai spus că este ecologistă de mai multă vreme, arătându-se interesată de modul în care se taie pădurile din Bucovina.

De asemenea, candidata Partidului Ecologist a mai spus că este nemulțumită de modul în care arată și  miroase cartierul Chitila. Aceasta a mai spus că groapa de gunoi care aduce problemele din cartier este o afacere de milioane de euro.

- Advertisement -
- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Sorin Ovidiu Vîntu aruncă bomba: criza energetică, indusă de Guvern! Adevărul despre pandemie şi Big Pharma + cacealmaua lui Putin VIDEO

Sorin Ovidiu Vîntu a abordat, luni, trei subiecte în tradiţionalul său live pe Facebook: criza energetică, pandemia şi situaţia...
- Advertisement -

More Articles Like This