Friday, June 9, 2023

Piața imobiliară a crescut în timpul pandemiei. Care au fost cele mai căutate orașe

Must Read

Piața imobiliară din România a crescut semnificativ în timpul pandemiei, iar Clujul și Brașovul au numărat tranzacții în valoare de 65 de milioane de euro anul trecut.

Piața imobiliară din România a mers foarte bine în anul pandemic. Românii au luat credite ipotecare de  peste 11 miliarde de lei în 2020, iar programul Noua Casă a accelerat procesul de achiziție de locuințe. Astfel, valoarea totală a proprietăților tranzacționate în 2020 de agenția imobiliară Blitz a atins cifra de 65 de milioane de euro în Brașov și Cluj. Peste 30% din tranzacții au fost prin intermediul unei forme de finanțare bancară.

”Deși a fost un an atipic din cauza pandemiei, cifra de vânzări a companiei a depășit 2.5 milioane de euro, în creștere cu 4% față de 2019. A doua jumătate a anului a însemnat pentru noi o perioadă intensă de activitate, în care am recuperat lunile mai slabe din cel de-al doilea trimestru.

Pentru a susține această dezvoltare, am extins rețeaua de angajați și colaboratori cu peste 40%, depășind la finalul anului trecut 150 de persoane. Un focus special a fost acordat reorganizării și revitalizării departamentelor de ansambluri rezidențiale și de vânzări case, pe fondul creșterii în piață a dinamicii pe aceste segmente”, a spus Cătălin Priscorniță, CEO Blitz

- Advertisement -

Numărul vizionărilor pe piața imobiliară

Numărul de vizionări efectuate a depășit 15.000 pe parcursul anului 2020, acest lucru însemnând o medie de peste 1.250 de vizionări pe lună.

”2020 a fost  pentru noi un an foarte important. Odată cu aniversarea a 10 ani, am implementat o serie de programe de dezvoltare internă, atât pentru agenți, cât și pentru manageri, pentru a crește calitatea serviciilor noastre și a oferi clienților o experiență unică pe piață. Optimizarea continuă a platformei noastre, precum și implementarea unor facilități digitale noi – așa cum sunt, de exemplu vizionările virtuale – mai ales în contextul pandemiei care a crescut consumul online, s-au tradus printr-o creștere semnificativă a numărului de vizite pe site-ul Blitz”, a spus Cătălin Priscorniță, CEO Blitz.

La finalul lui 2020, agenția a demarat inițiativa de extindere la nivel național prin deschiderea celui de-al doilea birou în Brașov, pe lângă cel deja înființat în 2018. Blitz vizează deschiderea a peste 20 de birouri în următoarea perioadă în principalele centre economice ale țării, inclusiv în Capitală. Modelul de extindere va fi unul mixt, cuprinzând atât birouri proprii, cât și parteneriate locale în sistem franciză.

Sursa: capital.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Elon Musk este din nou cel mai bogat om din lume. Ce avere are miliardarul american

Elon Musk este din nou cel mai bogat om din lume, trecând de la 1 iunie înaintea lui Bernard...
- Advertisement -

More Articles Like This