Tuesday, March 19, 2024

Andreea Marin, relație secretă de dragoste cu soțul Deliei Matache! Răzvan Munteanu a încercat să țină totul ascuns

Must Read

La 46 de ani, Andreea Marin și-a găsit liniștea și fericirea în brațele tânărului diplomat, Adrian Brâncoveanu, care este cu zece ani mai tânăr decât ea. Însă înainte de el, Zâna Surprizelor se poate bucura cu un palmares impresionant de bărbați celebri și bogați.

Printre aceștia se numără și Răzvan Munteanu, actualul soț al Deliei. Andreea Marina a avut o relație secretă cu acesta în anul 2004. Cei doi au evitat să se expună public, iar despre povestea de iubire s-a aflat destul de târziu. De altfel, vedeta și-a dorit mereu discreție în viața personală, însă fiind persoană publică nu s-ar putea spune că i s-a îndeplinit această dorință.

Ce a spus Delia când a aflat despre relația dintre soțul ei și Andreea Marin

Delia Matache a aflat și ea despre relația dintre Andreea Marin și Răzvan Munteanu, dar a spus că nu o interesează, mai ales că cei doi au fost împreună înainte să o cunoască pe ea.

Delia, împreună cu soțul ei Răzvan Munteanu, care îi este și manager și impresar

„Știu de fostele relații ale lui Răzvan, mă rog, singura serioasă fiind cea cu Andreea Marin, dar nu îmi fac probleme din această cauză”, spunea Delia pentru Revista Star, în urmă cu mai mult timp.

- Advertisement -

Iubiții și soții Andreei Marin

Andreea Marin are la activ trei căsnicii eșuate și mulți iubiți celebri. Primul ei soț, Cristian Gheorghiță este cel mai puțin cunoscut, însă restul sunt nume sonore sau milionari de renume. Ea a fost foarte apropiată și de Ion Țiriac, iar presa spunea că cei doi urmau chiar și să se căsătorească.

Ștefan Bănică Junior a fost soțul numărul doi al Zânei, cu care are și o fetiță, Violeta. Căsnicia a durat șapte ani și a fost presărată cu multă umilință și violență domestică, potrivit relatărilor apropiaților. Iar ultimul soț a fost turcul Tuncay Ozturk, despre care Andreea Marina vorbește mereu în termeni duri pentru că s-a simțit folosită de acesta și nicidecum iubită.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x