Saturday, April 27, 2024

Dumitru Dragomir, afacere de milioane cu Pescobar în Dubai. “Numai licenţa de băuturi costă 250.000 euro an de an!”

Must Read

Dumitru Dragomir, afacere de milioane cu Pescobar. Fostul şef al LPF a mărturisit că se pregătește să se alăture lui Pescobar în deschiderea unui restaurant de lux în Dubai . Acesta a dezvăluit că, deși nu se pricepe la administrare, va contribui la construcția restaurantului. În timp ce Pescobar va avea rolul principal în gestionarea afacerii, Dumitru Dragomir va fi responsabil de implementarea proiectului, de la construcție până la finalizare.

„Mă duc în Dubai câteva zile. Mă duc să vedem dacă se leagă ceva. Nu să îl administrez eu, că nu mă pricep. Da, el să se ocupe. Mă duc eu el. Eu sunt cu contrucțiile, eu îl construiesc. Eu îl fac, dacă găsim așa ceva”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Citeşte şi: Dumitru Dragomir, implicat în afacerile lui Pescobar. Cum a făcut fostul şef al LPF milioane de euro: „Mi-a dat toţi banii!”

Cu privire la aspectul financiar al proiectului, Dumitru Dragomir a preferat să rămână discret, dar a subliniat că investiția va fi considerabilă. El a menționat că veniturile vor veni lunar și că Pescobar este expertul în domeniu, în timp ce el îl va sprijini în dezvoltarea proiectului. Desigur, detalii precum asocierea exactă și structura financiară a afacerii rămân încă de determinat.

- Advertisement -

„Costă, dar… După aceea vin banii, lunar. El e priceputul, nu eu sunt. Dar eu sunt cel care îl face de la A la Z. Nu doar construit, ci tot, tot ce implică. Dacă vom fi și parteneri, bine, dacă nu… în chirie. Sunt prea bătrân. Eu am inimă de 50 de ani, dar vârsta e de aproape 80. I-am spus și soției: „Dacă nu fac, dacă nu sunt activ, dacă nu am griji, nu simt că trăiesc”. Nu ne ducem în orb, eu am relații acolo, am oameni. Am opt agenți imobiliari acolo. Ne ducem să și vedem. Acolo este și un prieten de-al nostru, iranian, și are niște brutării… Numai licența de băuturi costă 250.000 de euro. În fiecare an. Dacă îl iei să îl faci de la 0, nu costă mult, dacă cumperi pământ. Dacă îl iei să îl faci la cel mai înalt nivel în faci cu 2 milioane. Dacă îl cumperi, tot atât te costă”, a mai spus Dumitru Dragomir.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x