Friday, April 26, 2024

Clotilde Armand, despre dosarul de șantaj al lui Tolontan: „Aleșii locali să lase presa adevărată în pace!” Primarul Sectorului 1 a avut un „război” cu presa. Digi 24 și Zoltan Teszari, printre ținte

Must Read

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a avut o primă reacție după ce Daniel Băluță, edilul de la Sectorul 4, i-a atacat pe jurnaliștii de investigație care au publicat anchete care îl vizau. “Presa adevarată” trebuie lăsată să își facă treaba, a spus Clotilde Armand.

rimarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a avut o primă reacție după ce Daniel Băluță, edilul de la Sectorul 4, i-a atacat pe jurnaliștii de investigație care au publicat anchete care îl vizau. „Presa adevarată” trebuie lăsată să își facă treaba, a spus Clotilde Armand.

Clotilde Armand a adresat un apel primarilor și tuturor aleșilor locali să nu mai hărțuiască jurnaliștii de investigații care scot neregulile la iveală.

„Am văzut zilele acestea cum un primar al Bucureștiului încearcă să-l intimideze pe unul din cei mai buni jurnaliști de investigații din România pentru că a „îndrăznit” să scoată la lumină multe nereguli făcute de edil. Primarul Sectorului 4 a făcut plângere pe numele jurnalistului Catalin Tolontan pentru constituirea unui grup infracțional organizat și șantaj.

- Advertisement -

Fac un un apel către toți edilii și aleșii locali să lase presa adevărată în pace să-și facă treabă, să nu mai hărțuiască jurnaliștii de investigații. Da, când spun presa adevărată mă refer la jurnaliștii care refuză să primească bani de la primari pentru a scrie minciuni frumoase despre aceștia, refuză să primească alte cadouri și beneficii de la autoritățile locale. Ceea ce rezistă cu adevărat într-o democrație este adevărul. Indiferent dacă acesta este incomod sau nu”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Cătălin Tolontan a fost chemat la DIICOT pentru șantaj. Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, s-a adresat autorităţilor deoarece s-a considerat lezat prin articolele publicate de coordonatorul editorial al tabloidului Libertatea şi Gazeta Sporturilor.

Clotilde Armand, scandal cu Digi24: „Această Antena 3 în devenire. Ştiu ce hram poartă Zoltan Teszari”

În urmă cu o lună, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a avut un scandal cu presa. Totul a început de la un articol semnat de Cosmin Prelipceanu, care a deranjat-o pe Clotilde şi pe coordonatorul serviciului de presă al Primăriei Sectorului 1, Ionel Stoica.

Clotilde Armand a scris pe contul său de Facebook că ştirea publicată de Digi24 este un „fake news” şi că nu doreşte să-i lase pe cetăţeni fără internet, ci doar ca operatorii să respecte legea.

„Circulă o știre falsă (în regim de breaking news la o televiziune „respectabilă”) cum că eu v-aș lăsa fără internet. Oameni buni, vă rog mult să nu dați crezare acestei inepții.

PS. Să nu credeți că respectivul jurnalist a solicitat un punct de vedere al primăriei. Doamne ferește să facă asta. În fine, legea e lege pentru toată lumea iar cablurile trebuie să fie în subteran. Nu pe stâlpi. Continuăm.”, a scris Clotilde pe Facebook.

Clotilde Armand făcea referire la un articol publicat de Digi24.ro, intitulat „Zeci de mii de cetățeni din Sectorul 1 ar putea rămâne fără internet”. „Cel mai bogat sector al Capitalei și locul unde este cea mai mare concentrare de sedii de mari corporații și importanți jucători din IT&C ar putea rămâne peste noapte fără internet, cablu și telefonie fixă. Asta, după ce primarul Clotilde Armand a anunțat că vrea să dispară toate cablurile de pe stâlpii din sector, deranjată fiind de cel din fața Primăriei”, se arată îm articol.

„Hai că a ieșit la atac și Digi 24, această Antena 3 în devenire, în disprețul normelor europene care spun că rețelele de cabluri aeriene, indiferent că sunt de TV, telefonie sau Internet, trebuie sa coboare in subteran. Nu, nu au cerut niciun punct de vedere de la Primăria Sectorului 1, a fost execuție mediatică în direct, au învățat de la cei mai buni. Nu știu ce interese are Cosmin Prelipceanu, dar sigur știu ce hram poartă Zoltan Teszari. Și un detaliu important, fostul șef al departamentului digital din cadrul Digi, Gheorghe Dinu, este consilier local PNL la Sectorul 1”, scrie Ionel Stoica pe Facebook.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x