Friday, April 26, 2024

Manelistul „Gheboasa”, alungat de brasoveni din Piata Sfatului: „A trebuit sa plec ca nu aveam de ales”. Marian Godina, martor la concert: „Doamne fereste! Doamne fereste! Doamne fereste!”

Must Read

„Gheboasa”, un cantaret de manele din Targoviste, foarte popular pe retelele de socializare, sustine ca a fost alungat de brasoveni din centrul orasului, din Piata Sfatului, dupa ce a incercat ca cante o piesa.

„Noi am venit cu o intentie foarte buna si intre timp au venit niste persoane de pe centru de aici, din Piata Sfatului, si mi-au transmis (urmeaza o secventa cu injuraturi), ca fac mare tiganie pe centru si ca ar trebui sa plec. A trebuit sa plec ca nu aveam de ales”, a declarat Gheboasa intr-un clip postat pe YouTube.

Concertul lui „Gheboasa” a fost remarcat si de celebrul politist brasovean Marian Godina.

„Sambata am iesit putin prin oras si ne-am oprit la targul organizat in Piata Sfatului. Observasem ca in zona fantanii erau foarte multi copii, dar am crezut ca e vreo tabara, ceva…

- Advertisement -

Potrivit aktual24, La un moment dat, copiii au inceput sa urle isteric si sa se indrepte cu totii spre o anumita zona, avand cu totii telefoanele in mainile ridicate. Erau mult mai multi acum, extrem de multi si tipau cu totii creand un adevarat vacarm.

Ne-am dat seama ca venise cineva important acolo, pe care copiii il asteptasera cu sufletul la gura, dar nu stiam cine. Sa fie Dorian Popa? Sau fata aceea din Republica Moldova care canta? Spre amuzamentul Georgianei, eu i-am zis ca nu-mi pot stapani curiozitatea, asa ca ma duc ca un vecin in varsta de la parterul blocului sa vad ce se intampla acolo. Doar ca nu era chip de patrundere in multime, iar vip-ul era in mijloc.

O fetita de vreo 10 ani, cu lacrimi in ochi, pentru ca nu ajungea sa isi vada idolul, era insotita de mama ei care radea copios.

-Buna ziua! Dar cine a venit? O intreb pe doamna curios.

Fara sa se opreasca din ras, doamna mi-a raspuns:

-Un cantaret, unul ghebosu’.

-Gheboasa!!! A corectat-o fetita pe mama, vadit deranjata ca mama radea de artistul ei preferat.

Am plecat si i-am spus si Georgianei ca e un cantaret cu numele de scena ‘Gheboasa’.

Fascinat de cat de multi copiii erau acolo adunati si repet, erau incredibil de multi, nu vad ce artist cunoscut ar putea face asemenea baie de multime in Romania, am ajuns acasa si am zis sa-mi fac temele. Daca, peste ceva ani, ma roaga Mariuca sa o duc in Piata Sfatului ca vine ghebosu’? Macar sa stiu cine e si ce face.

Asa am dat de artist pe youtube si pe instagram. Doamne fereste! Doamne fereste! Doamne fereste!

Nu zic ca Maria va asculta doar Mozart si va canta la pian, sunt sigur ca ii vor placea si lucruri pe care eu nu le voi intelege, dar i le voi accepta, dar, oameni buni, daca fetita mea, la 10-12 ani va asculta ghebosi si se va emotiona sa-i vada pe viu pe asemenea idoli, atunci eu voi recunoaste ca am esuat ca parinte.

Undeva, ceva am gresit.

Am gasit si un video in care Ghebosu’ isi indemna copiii fani din Piata Sfatului sa cante impreuna un refren al lui.

‘Da-i tiganca, da-i tiganca, da-i tiganca, a!
Rupe banca, rupe banca, rupe banca, a!’

Toti copiii il urlau de zor si il stiau pe de rost. De altfel, melodia asta are 11 milioane de vizualizari. Ma uit cu mila la acei copii si ma intreb ce fel de adulti vor ajunge. Filmul Idiocracy e tot mai aproape de realitate”, a scris Godina pe Facebook.

Potrivit aktual24.ro, „Gheboasa” este foarte popular pe retelele de socializare, avand milioane de vizualizari la piesele sale.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x