Friday, December 3, 2021

Profit in crestere cu 55% pentru Bucur Obor

Must Read

“Bucur Obor” (BUCU) a înregistrat, în 2015, un profit net de 10,14 milioane de lei, în creştere cu 55% faţă de 2014, pe fondul unor afaceri de 20,67 milioane de lei, cu 46,9% mai mari decât în anul anterior, potrivit raportului transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Compania a avut anul trecut venituri totale de 23,62 milioane de lei şi cheltuieli de 11,37 milioane de lei. La finalul anului trecut, Postovaru Laurenţiu avea o participaţie de 32,06% din titlurile BUCU, Amadeus Group, de 17,83%, iar Gelu Manea deţinea 16,05% din societate, potrivit datelor BVB.

Bucur Obor are ca obiect obiect principal de activitate “Comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare”.

Societatea are un portofoliu de peste 261 chiriaşi şi asociaţi în participaţiune, fiecare dintre aceştia fiind persoane juridice separate, chiar dacă multe dintre acestea au obiect de activitate identic, potrivit prezentării societăţii.

- Advertisement -

Compania deţine în patrimoniu terenuri cu o valoare contabilă de 27.626.857 lei, în suprafaţă de 15.143,85 mp.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Cum arată casa în care locuiește miliardarul Elon Musk. Condițiile modeste în care trăiește cel mai bogat om al lumii VIDEO

Elon Musk știe să facă afaceri, iar acest lucru i-a adus și titlul de cel mai bogat om al planetei,...
- Advertisement -

More Articles Like This