Friday, December 3, 2021

THR Marea Neagra isi dubleaza datoriile la S1 si isi adanceste pierderile la 8,4 milioane lei

Must Read

Compania THR Marea Neagră prin care SIF Transilvania deține participații la mai multe unități hoteliere pe litoralul românesc și-a majorat pierderile cu aproape o treime.

Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră (EFO) – companie care operează 23 de unități hoteliere în stațiunile Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun, Venus și Saturn – a obținut în primele 6 luni ale anului venituri totale operaționale de 5,61 milioane lei, cu 0,53% mai mici decât cele de 5,64 milioane lei din perioada similară a anului trecut. În același interval de raportare, cheltuielile totale din exploatare s-au majorat, însă, cu 14,76%, la 14,15 milioane lei, de la 12,33 milioane lei.

În aceste condiții, compania a ajuns la o pierdere netă de 8,40 milioane lei, cu 29,43% mai mare decât cea de 6,49 milioane lei din S1 2015. Este o nouă veste proastă pentru SIF Transilvania (SIF3) care deține 77,71% din titluri după ce Turism Felix (TUFE) din Băile Felix, companie unde societatea de investiții financiare are un pachet de control de 63,20%, raporta la finele săptămânii precedente pierderi semestriale de 3,30 milioane lei.

THR Marea Neagră este listată la Bursa de Valori București unde la ultimul preț de tranzacționare al titlurilor proprii de 0,0904 lei/acțiune, are o capitalizare de piață de 52,34 milioane lei (11,69 milioane lei).

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Cum arată casa în care locuiește miliardarul Elon Musk. Condițiile modeste în care trăiește cel mai bogat om al lumii VIDEO

Elon Musk știe să facă afaceri, iar acest lucru i-a adus și titlul de cel mai bogat om al planetei,...
- Advertisement -

More Articles Like This