Wednesday, March 29, 2023

NEPI, grup de investitii in imobiliare prezent si in Romania, a cumparat cel mai mare centru comercial din Zagreb, capitala Croatiei, pentru 238 mil. euro

Must Read

Grupul de investiţii în imobiliare NEPI, care în România este cel mai mare dezvoltator imobiliar, a achiziţionat prin intermediul subsidiarei NE Property Cooperatief centrul comercial Arena Center din Zagreb, Croaţia, pentru 238 milioane euro.

NEPI a încheiat pe 4 noiembrie acordul pentru achiziţia acţiunilor emise şi a drepturilor acţionarilor în Granit Polus Laniste (Laniste) de la Lobularia Ventures Limited.

Laniste deţine un centru comercial cu o suprafaţă închiriabilă de 62.100 metri pătraţi, situat în Zagreb, Croatia, deschis în noiembrie 2010, cunoscut sub denumirea de Arena Centar, cât şi terenurile adiacente proprietăţii în suprafaţă totală de aproximativ 4,4 hectare.

Arena Centar este cel mai mare centru comercial din Zagreb şi beneficiază de o locaţie excelentă, lângă arena naţională (cel mai mare centru acoperit din Croaţia, destinat evenimentelor sportive şi culturale), pe autostrada principală care leagă oraşul de Coasta Adriatica, se arată pe bursă.

- Advertisement -

Zona s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani, odată cu deschiderea mai multor centre comerciale şi apariţia unor noi proiecte de dezvoltare rezidenţială, fiind bine conectat atât cu centrul cât şi cu restul zonelor principale ale oraşului. Centrul este închiriat în proporţie de 94,5%.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Cum putem investi în inteligența artificială?

Din când în când, în lume apare o invenție care schimbă un întreg sector, sau chiar întreaga lume, într-o...
- Advertisement -

More Articles Like This