Pentru anul 2016 Electromagnetica nu distribuie dividende. Profitul net de 4,33 milioane lei ramane in companie

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Electromagnetica va reține nu mai puțin de 4,06 milioane lei din rezultatul net de anul trecut ca surse proprii de finanțare pentru programele de investiții.

Electromagnetica București (ELMA) nu va distribui dividende în acest an, conform propunerii din de repartizare a profitului pe anul 2016 publicată ieri la finele sesiunii de tranzacționare.

Conform acesteia, din rezultatul net de 4,33 milioane lei, aproximativ 268.000 de lei vor merge către rezervele legale, în timp ce 4,06 milioane lei vor reprezenta surse proprii de finanțare, pentru programul de investiții pe anul 2017.

Compania a trecut pe profit anul trecut, după pierderea de 22,71 milioane lei din 2015. Prețul plătit pentru această ameliorare a rezultatului net a fost amputarea afacerilor din domeniul microhidrocentrale care aduceau pierderi pentru Electromagnetica business vândut de societate.

De asemenea, Ropharma Brașov (RPH) și Altur Slatina (ALT) nu au propuneri pentru dividende aferente exercițiului financiar din anul anterior.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.