Friday, July 19, 2024

Pentru anul 2016 Electromagnetica nu distribuie dividende. Profitul net de 4,33 milioane lei ramane in companie

Must Read

Electromagnetica va reține nu mai puțin de 4,06 milioane lei din rezultatul net de anul trecut ca surse proprii de finanțare pentru programele de investiții.

Electromagnetica București (ELMA) nu va distribui dividende în acest an, conform propunerii din de repartizare a profitului pe anul 2016 publicată ieri la finele sesiunii de tranzacționare.

Conform acesteia, din rezultatul net de 4,33 milioane lei, aproximativ 268.000 de lei vor merge către rezervele legale, în timp ce 4,06 milioane lei vor reprezenta surse proprii de finanțare, pentru programul de investiții pe anul 2017.

Compania a trecut pe profit anul trecut, după pierderea de 22,71 milioane lei din 2015. Prețul plătit pentru această ameliorare a rezultatului net a fost amputarea afacerilor din domeniul microhidrocentrale care aduceau pierderi pentru Electromagnetica business vândut de societate.

- Advertisement -

De asemenea, Ropharma Brașov (RPH) și Altur Slatina (ALT) nu au propuneri pentru dividende aferente exercițiului financiar din anul anterior.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Ascendia și UiPath semnează parteneriat pentru UiPath Academic Alliance

ASC (ASCENDIA SA), lider în dezvoltare de soluții e-learning, a semnat un parteneriat cu UiPath, lider global în soluții de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x