Monday, June 21, 2021

PNL, trolling la Dragnea: liberalii au înregistrat domeniul NimicEstiTu.ro

Must Read

Liberalii au înregistrat domeniul de internet nimicestitu.ro, pe care este postat un clip de la mitingul electoral al PSD de la Suceava, cu momentul în care un bărbat răspunde „nimic” la întrebarea președintelui PSD „Ce am făcut noi?” și replica lui Liviu Dragnea, precum și imagini în care respectivul cetățean este agresat de susținătorii social-democrați.

Domeniul nimicestitu.ro se redirecționează către pagina de campanie a PNL.

„«Eu nu sunt un nimic. Pe 26, votez! Și ai să vezi ca nimic esti tu!» Vă provoc să vă înregistrați cu acest mesaj, adresat lui Liviu Dragnea și să postați filmul pe paginile voastre de Facebook, cu hashtag #NimicEstiTuChallenge. E timpul să scăpăm de PSD. E timpul României!”, a scris deputatul PNL Pavel Popescu pe Facebook și a postat și un filmuleț cu mesajul său.

Liviu Dragnea a fost confruntat joi la un miting electoral din Suceava chiar de către un participant la reuniunea social-democrată. Discursul liderului PSD a fost întrerupt de o persoană din public care i-a strigat că social-democrații nu au făcut nimic pentru satul românesc, potrivit Digi FM.

L. Dragnea: Gândiți-vă… zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?
- Advertisement -

Participant la miting: Nimic!

L. Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România…

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Puterea dividendelor în investiții

PUTEREA CAPITALIZĂRII: Dividendele sunt adesea trecute cu vederea, dar reprezintă cel puțin 1/3 din randamentele acțiunilor pe termen lung...
- Advertisement -

More Articles Like This