Primăria condusă de Firea a ajuns la 45.000 de angajați, în timp ce întreaga UE are 43.000 !!!

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Primăria Capitalei are peste 45.000 de angajați, în timp ce Uniunea Europeană numără în prezent aproximativ 43.000 de angajați, evidențiază Sorin Ioniță, președintele ExpertForum, într-o postare pe Facebook.

”Ceea ce se întâmplă la nivelul Primăriei Bucureștiului în materie de personal nu este serviciu cetățenesc, ci clientelism mascat. Gabriela Firea a umflat aparatul administrativ în așa măsură încât azi el este egal cu întreg personalul Uniunii Europene. Da, ați auzit bine. 45.000 (București) vs. 43.500 (întreaga UE). Cu diferență notabilă că unii servesc 3 milioane de oameni, iar alții 500 de milioane.

S-a ajuns la acest număr adăugând la personalul și regiile existente și cele 22 de companii municipale. Cifră nu include personalul de la instituții subordonate și primarii de sector”, declară Nicu Stefanuta, membru USR, la sfârșitul anului trecut, amintește Adevărul. (Sursa: Aktual24.ro)

”Nu candidez, dar vă propun eu o temă de dezbatere cu adevărat europeană: ‘imensul apărat birocratic de la Bruxelles’, socialist și neoliberal simultan (depinde dacă întrebi un trumpist român sau 90% din francezi) prin comparație cu Primăria București (sau orice altă primărie mare din Europa)”, a scris Ioniță pe Facebook.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.