Wednesday, May 18, 2022

Emil Boc: Nu îmi doresc nicio funcție în PNL. Schimbarea președintelui se discută la congres

Must Read

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, a declarat marți, referitor la scandalul din Partidul Național Liberal, că „până la un punct” este firesc să se discute în public problemele din interior, însă continuarea polemicii este „păguboasă”. Liderul PNL susține că nu își dorește nicio funcție în partid și că președintele PNL poate fi schimbat doar la congres.

„PNL este un partid viu, dinamic și este firesc să existe puncte de vedere din interior exprimate în exterior. Până la un punct însă. Continuarea lor e nefirească, păguboasă. Trebuie să rămână în partid. Vom avea un congres unde trebuie să fie o comptitie politică între programe. Cred că PNL are nevoie și de Rareș Bogdan și de Robert Sighiartu, iar cei care vor merge la congres vor stabili locul fiecaruia în partid”, a declarat Boc.

Acesta susține că fiecare are loc în Partidul Național Liberal și că prioritățile partidului trebuie să fie altele.

„Nu îmi doresc nicio funcție în PNL. Schimbarea președintelui se discută doar la congres. Fiecare pe componenta lui are loc în acest partid.

- Advertisement -

Consider ca acum avem neovie de perfomanță în actul de guvernare. Probleme noastre au fost punctate, dar acum a continua este ineficient. Trebuie să le oferim cetățenilor șansa la un trai mai bun. Sa trecem bugetul, să continuăm parteneriatul cu președintele României și să avem succes în actul de guvernare”, a mai declarat liderul PNL.

Și președintele PNL, Ludovic Orban a avut marți o primă reacție în scandalul din partid. Acesta a declarat că până la congres este președintele PNL și că nu vrea să polemizeze în public.

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

După preluarea fabricilor Renault, Rusia anunță că va produce Duster sub marca Lada

Grupul auto Renault a anunţat luni că a finalizat vânzarea activelor sale din Rusia către statul rus dar a...
- Advertisement -

More Articles Like This