Monday, June 24, 2024

A începul războiul în PNL! Cine l-a îmbrâncit pe Orban pe scări

Must Read
Acuzații grave în PNL! Ionel Dancă, susținător al lui Ludovic Orban, a declarat marți, că Pavel Popescu, susținător al lui Florin Cîțu, l-a îmbrâncit pe Orban pe scările de la Modrogan. Totodată, Dancă a declarat că mulți dintre susținătorii premierului sunt niște trădători, care au spus că-l sprijină pe Ludovic Orban, apoi și-au arătat susținerea față de Florin Cîțu.

Ionel Dancă, susținător al lui Ludovic Orban în cursa pentru președinția PNL, a declarat marți, că Pavel Popescu, susținător al lui Florin Cîțu, l-a îmbrâncit pe Orban pe scările de la Modrogan. Dancă a insinuat apoi că mulți dintre susținătorii premierului sunt practic niște trădători, care au spus că-l sprijină pe Ludovic Orban, apoi și-au arătat susținerea față de Florin Cîțu.

„E colegul care a fost ales la filiala Sector 4, așa cum bine știm, în condiții total, să spunem, discutabile și inacceptabile de-a dreptul. Dacă mi-ați fi spus că voi intra în discuție cu un coleg care a bruscat președintele partidului pe treptele din Modrogan la alegerea lui ca președinte și modul în care a fost ales președinte, cu siguranță aș fi refuzat invitația, nu pentru gesturile pe care le-a făcut, ci pentru caracterul unor colegi și colegul de discuție e un exemplu.

Am asistat la nenumărate întâlniri și discuții în care colegul venea la dl Orban și-i spunea <<Ludovic, sunt cu tine până la capăt, niciodată nu te voi trăda>>. Președintele îi răspundea <<de ce îmi spui lucrurile astea? Că alți colegi nu le spun…>>.  Mulți din cei din echipa de susținători ai lui Cîțu nu au demonsrat nimic în politică și distrug PNL. Sunt supărat, cum sunt mulți liberali, a declarat Ionel Dancă, marți, la B1 TV.

Ludovic Orban se simte trădat

Liderul PNL și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a declarat recent că se simte dezamăgit de colegii săi din PNL, pentru modul în care au acționat în timpul campaniei pentru alegerile interne din partid. Potrivit lui Orban, dacă Florin Cîțu câștigă alegerile interne pentru conducerea partidului, „înseamnă că putem să ne ducem acasă, că ăsta nu mai e PNL”.

- Advertisement -

„Îi mulțumesc singurului membru din Colegiul Director Județean care a votat ca eu să pot să candidez. A fost vot secret, totul e vot secret, că eu sunt în partidul ăsta de ieri, de azi. Nu am mâncat 30 de ani de politică ca să nu știu despre ce este vorba… și de candidat la congres voi candida, chiar dacă filiala Olt nu se adaugă între cele zece filiale. Vom avea suficiente filiale ca să mă vedeți în postura de candidat. Dacă tot nu mi-ați dat votul, vă aștept să mă votați la congres”, a spus Ludovic Orban.

Sursa: capital.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Elon Musk are inca un copil, in total are 12 copii: „Cea mai mare amenintare la adresa civilizatiei este scaderea natalitatii”

Elon Musk are inca un copil, mama fiind o directoare de la una dintre companiile sale, Shivon Zilis. Directorul...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x