Saturday, March 25, 2023

Alexandru Nazare, ministrul remaniat de Cîţu, îl face praf pe premier: Cu „Wow” o să ne alerge lumea pe străzi

Must Read

Zeci de parlamentari PNL, susţinători ai lui Orban, anunţă că resping orice colaborare cu PSD şi acuză tabăra Cîţu că ar dori un USL 2.0. Fostul ministru PNL de Finanțe Alexandru Nazare a avut chiar un atac dur la adresa premierului.

Alexandru Nazare îl acuză pe premierul Florin Cîțu de iresponsabilitate, pentru că ascunde sau se face că nu observă problemele tot mai grave cu care se confruntă românii de rând și continuă pe linia unui discurs de genul „totul e fantastic”.

„A spus că suntem într-un mic impas. Mă întreb cum o fi arătând un impas mai mare? Ferească Dumnezeu de un impas serios. Mă gândesc cum ar arata un impas serios (…). Deci există o tensiune sociala acumulată și pe acest fond auzim că de fapt e Wow!” a afirmat Alexandru Nazare.

Fostul ministru de Finanțe n-a rata ocazia să-l ironizeze pe Florin Cîțu și pentru ultimele sale gafe de imagine. „Ați văzut filmulețul cu Superman (…) arata cam cât de mare e gradul de inadecvare. Oamenii se plâng, au griji, au probleme reale și pe de altă parte premierul postează filmulețe cu Superman. Și noi, partidul, noi tredbuie să explicăm situația (…) Cu WOW și cu fantastic nu o să mergeți în campanie, cu WOW si cu fantastic o sa ne alerge lumea pe strada. PNL trebuie să revina în zona de responsabilitate și echilibru, să prezentăm soluții la probleme, nu să le ignorăm și să spunem că totul e fantastic”, a declarat Alexandru Nazare, la ședința PNL Olt.

Orban, liberalilor din Olt: Nu vreau să vă spun cum stăm în sondaje, ca să nu vă demoralizez

- Advertisement -

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că partidul se află, în sondajele de opinie, „aproape la fel de jos” ca în anul 2017, el arătând că este nevoie de o „recredibilizare”. „Căderea Partidului Naţional Liberal se datorează insatisfacţiei publice faţă de guvernare, se datorează dezvăluirilor despre Florin Cîţu”, consideră liderul PNL.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

500 km cu 6 kg de hidrogen: BMW scoate pe șosele mașinile cu hidrogen

BMW Group a prezentat primele automobile BMW iX5 Hydrogen, parte a unei flote-pilot care va fi utilizată la nivel...
- Advertisement -

More Articles Like This