Sunday, April 2, 2023

Reacția lui Cîțu, după ce Orban a spus că dacă va fi reales președinte al PNL reface coaliția în 48 de ore

Must Read

Florin Cîțu a reacționat marți seara, la Digi24, la declarația lui Ludovic Orban care a spus că dacă va fi reales președinte al PNL va reface coaliția în 48 de ore. „În PNL este o mare dezamăgire modul în care au fost negociate în iarnă portofoliile din guvern. Foarte mulți dintre colegii mei au spus că domnul președinte Ludovic Orban și-a negociat întâi poziția de președinte al Camerei Deputaților și după aceea au rămas portofoliile”, a spus Cîțu.

Florin Cîțu: A fost mai greu s-o facă în iarnă, când erau lucrurile mai bune. Eu vă spun altceva. În PNL este o mare dezamăgire modul în care au fost negociate în iarnă portofoliile din guvern.

Foarte mulți dintre colegii mei au spus că domnul președinte Ludovic Orban și-a negociat întâi poziția de președinte al Camerei Deputaților și după aceea au rămas portofoliile.

La rectificarea bugetară, vreau să vă spun, m-am uitat ce ministere au cele mai mari bugete. Sunt ministerele Sănătății, Transporturi, Investiții și mai era încă unul, cred că tot de acolo. Deci, ministere care nu sunt la noi.

- Advertisement -

Acolo sunt ministerele cu bani, și negociere făcută de domnul președinte în iarnă. A transmis și a creat această problemă în PNL, după ce aceste ministere au ajuns la USR PLUS.

Dacă va face o astfel de negociere din nou, nu cred că va fi foarte bine privit în PNL. Atunci când negociem, trebuie să negociem și interesele PNL, nu interesele personale.

Eu niciodată nu voi negocia interesele personale, ci doar ale PNL și ale românilor.

Ludovic Orban spune că dacă va fi reales președinte al PNL va reface coaliția în cel mult 48 de ore

Ludovic Orban: Dacă voi câștiga congresul PNL refac coaliția în maxim 48 de ore.
Reporter: Și dacă președintele României refuză?
Ludovic Orban: Cum să refuze președintele României? M-a desemnat prim-ministru de trei ori, inclusiv la negocierea din decembrie.

Orban a mai spus că, în condiţiile în care Florin Cîţu râmâne la putere, o face „din mila PSD” şi pe baza sprijinului netransparent al acestui partid.

El a afirmat, totodată, că cea mai mare catastrofă pentru România ar fi o eventuală refacere a USL, susţinând că personal exclude orice colaborarea cu PSD, despre care crede că „a avut ca agendă ascunsă să ţină România în sărăcie”.

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Fraţii Tate vor fi eliberaţi. Cei 2 rămân în arest la domiciliu 30 de zile

Fraţii Tristan şi Andrew Tate vor fi eliberaţi arestul preventiv, în urma unei decizii luate, vineri seara, de Curtea...
- Advertisement -

More Articles Like This