Sătul de conflictele din USR și de „oameni disperați după funcții”, Marian Rădună, fostul consilier al lui Vlad Voiculescu a transmis într-o postare pe contul său de Facebook că nu mai votează vreodată cu USR. De asemenea, acesta speră ca până la viitoarele alegeri să apară „ceva care merită votat”.

„Personal, nu mai votez USR”

„N-am votat niciodată PSD – doar PNL. L-am votat pe Băse de cinci ori (referendum inclus). L-am votat pe Nicușor de trei ori, primărie 2016/2020 și USR – CD 2016 și PNL – Senat 2016. Am votat Alianța la Europarlamentare. L-am votat pe Klaus Iohannis de patru ori – niciodată Barna. Am votat Alianța la Consiliul General și dreapta la S3. L-am votat pe Valeriu Nicolae la CD și Alianța la Senat Dan Barna, trebuia să plece după rușinea din 2019 când l-a bătut π R² și să-i lase pe alții din partid la conducere.

- Advertisement -

În 2020 s-a făcut de râs când nu s-a votat nici măcar pe el, având Covid, neștiind că se poate muta cu o ambulantă privată la SB și acolo putea chema urna mobilă. Eu am o problemă cu smiorc și cu “obiectivul” de a avea 10-15 % doar pentru #echipacâștigatoare din USR …

Am fost consilier onorific la MS și mi s-a pus eticheta politică, chiar dacă am mers acolo doar să ajut pe partea de Call Center, gratis și fără să fiu membru.

Când am protestat în 25 Noiembrie 2021, ni s-a refuzat intrarea de către liderii din echipa câștigătoare și l-am rugat pe CT să ne ajute, dacă nu ne ajuta el, mergeam la PNL. Tot din echipa câștigătoare a USR, ni s-a pus eticheta de scandalagii și că-i facem de râs. Este tovarășul deputat de Gorj. Personal, nu mai votez USR, cât văd oameni disperați după funcții și cam atât … Până în 2024, poate apare ceva care merită votat!”, a scris Marian Rădună pe Facebook.

Cine este Marian Rădună

Acesta a fost consilierul lui Vlad Voiculescu pe vremea când acesta era ministru al Sănătății și este vicepreședintele asociației Geeks for Democracy.

La finalul lunii noiembrie a anului trecut, Marian Rădună alături de alți doi reprezentanţi ai unor asociaţii civice au protestat pe holurile Palatului Parlamentului, în timp ce deputaţii şi senatorii îşi exprimau votul asupra Guvernului propus de premierul desemnat Nicolae Ciucă, afişând un banner pe care era expus mesajul: „Tot voi?”.

Protestatarii s-au arătat nemulţumiţi de faptul că PNL face un guvern cu PSD, apreciind astfel că trădează electoratul care a votat coaliţia din care a făcut parte şi USR.

„De 30 de ani avem aceeaşi guvernare, avem aceiaşi oameni politici care se plimbă de la un partid la altul. Anul trecut oamenii au votat schimbarea. Din păcate, domnul Iohannis şi PNL s-au urcat pe PSD şi la 10 luni distanţă acel PSD este ok. Şi-au trădat alegătorii şi ne-au sfidat pe noi”, spunea la vremea respectivă Marian Rădună.

Protestatarii i-au strigat atunci „Ruşine! Ruşine!”şi lui Florin Cîţu, care a evitat calea de acces din apropierea lor.

Sursa: capital.ro