Friday, April 26, 2024

Fosta preşedintă a Lituaniei critică NATO și UE pentru modul în care au gestionat războiul din Ucraina

Must Read

Într-o postare pe pagina de Facebook, Dalia Grybauskaite, fosta preşedintă a Lituaniei, a criticat NATO și UE pentru modul în care au gestionat războiul din Ucraina.

Fosta preşedintă a Lituaniei a criticat dur modul în care NATO și UE au gestionat războiul din Ucraina. Dalia Grybauskaite a subliniat faptul că Occidentul nu înțelege că în Ucraina este un război european.

Fosta preşedintă a Lituaniei critică NATO și UE

Frica de Vest? Sunt parteneri de crime de război ai lui Putin? Începe să arate așa.

- Advertisement -

Sancțiunile nu-l vor opri pe Putin, indiferent care sunt ele. Este nevoie de ele, dar fără excepții, după cum vedem acum la aplicarea deconectării SWIFT și părăsirea sectorului energetic și a băncilor care îl servesc.. .Doar un război început deja poate opri un război. Nu trebuie să vă prefaceți și să încercați să vă liniștiți conștiința Ucrainei prin furnizarea doar de arme și chiar târziu. Poporul ucrainian este în război pentru noi, copiii lor ne apără de nebunia lui Putin. Repetarea mantrei că NATO nu poate ajuta Ucraina sună deja jalnic și arată lașitatea occidentului.

Acest lucru este văzut și de o albină. Deși învață repede, Occidentul tot nu înțelege că în Ucraina este război european. Ori participi și lupți împotriva agresorului, ori stând și urmărindu-l distrugând Ucraina și poporul său, devine partener în crime de război. Da. Partenerul meu de crime. Dacă nu-l oprim pe Putin în Ucraina, va trebui să luptăm oricum, dar în țările noastre.

Ucraina cere ajutor real, iar noi urmărim blocurile rezidențiale explodând pe ecranele televizoarelor și jurăm că „susținem bine Ucraina”. Mi-e rușine să aud când liderii și oficialii statelor NATO se plâng că „nu pot duce la conflict”, în timp ce în Siria, Libia, Africa, Iugoslavia, Afganistan am putea?

Astăzi Ucraina luptă pentru supraviețuirea națiunii sale și pentru pacea europeană. Deci vom continua să observăm cum este distrus un stat independent? Glorie Ucrainei. Slavă Eroilor ei, până acum doar eroii ei, că alții încă nu se văd la orizont„, a scris Dalia Grybauskaite, pe pagina ei de Facebook.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

1 COMENTARIU

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Rug și flacără
Rug și flacără
2 years ago

Corect, nu-i vorba de frică, e vorba omul învățat cu papa bun si căldurică…Iată ce zicea un pastor german despre o situaţie similară-n Germania lui Hitler:

Prima oară au venit…

Prima oară au venit după socialişti,
iar eu nu am ridicat glasul în apărarea lor –
pentru că nu eram socialist.

Apoi, au venit după sindicalişti,
iar eu nu am ridicat glasul în apărarea lor –
pentru că nu eram sindicalist.

Apoi, au venit după evrei,
iar eu nu am ridicat glasul în apărarea lor –
pentru că nu eram evreu.

Apoi, au venit după mine –
dar nu mai rămăsese nimeni să ridice glasul în apărarea mea.

Martin Niemoller

*In timpul Holocastului, approximativ 6 milioane de evrei au fost ucişi de nazişti, două treimi din populaţia evreiască a Europei fiind exterminată.

- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x