Sunday, October 1, 2023

Alex Bodi, arestat preventiv! Primele declarații ale omului de afaceri, în drum spre arest! Care este motivul de această dată: “E adevărat ce se întâmplă!”

Must Read

Alex Bodi este arestat preventiv! Omul de afaceri va petrece următoarele 30 de zile după gratii!

Alex Bodi va merge din nou în arest preventin pentru 30 de zile! În drum spre casă, acolo unde îl așteaptă oamenii legii, omul de afaceri a postat un video în care a lămurit situația.

Alex Bodi, primele declarații după ce oamenii legii au venit să-l aresteze

“E adevărat ce se întâmplă, mă îndrept către autorități care mă așteaptă acasă. Nu sunt arestat dintr-un anumit motiv, că am făcut anumite chestii, că au apărut acuzații noi sau martori noi.

Nu s-a întâmplat nimic. Din partea mea nu a fost vorba de nimic. Singurul motiv pt care s-a dispus arestarea mea e că nu m-am prezentat la un anumit termen, din motive medicale, justificate. Cu adeverințe medicale, cu starea mea de sănătate, hârtii că trebuia să stau repaus. Se pare că lucrurile nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă. Nicidecum vreun avertisment sau arest la domiciliu.”, a spus Alex Bodi.

- Advertisement -

Omul de afaceri nu știe de ce a fost arestat, dar știe sigur că familia sa va avea de suferit. Alex Bodi a făcut un video în care se observă că este afectat de ce i se întâmplă.

“Am specificat motivul pentru care s-a dispus arestarea mea. O să trecem și peste asta. Am trecut peste altele mai grele. Partea proastă că au de suferit persoanele care mă iubesc, familia mea și prietenii adevărați.”, a mai spus Bodi.

Sursa: wowbiz.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Românii care merg în vacanță în străinătate să plătească o taxă în plus

Românii care își fac concediile în străinătate ar putea plăti o taxă în plus când își cumpăra vacanța. Asta,...
- Advertisement -

More Articles Like This