Friday, April 26, 2024

PSD, avertisment pentru Cioloș: ”Să nu îndrăznească să vină în Parlament cu Groparul Sănătăţii pe lista sa guvernamentală!”

Must Read

Partidul Social Democrat (PSD) îl somează pe prim-ministrul desemnat Dacian Cioloş să nu îndrăznească să-l includă în propunerea sa guvernamentală pe Vlad Voiculescu, etichetat drept ”groparul sistemului de sănătate”. Social democrații îl acuză pe Voiculescu de nepăsare, incompetenţă şi scandal, considerând că el este cel a provocat ”catastrofa sanitară generalizată” prin care trece România.

PSD lansează și alte acuzații dure la adresa lui Vlad Voiculescu și transmite că prezența acestuia pe lista unui viitor guvern nu ar reprezenta decât ”o bătaie de joc” la adresa românilor.

”Chiar dacă echipa guvernamentală propusă de Dacian Cioloş nu ar avea nicio şansă de a primi votul de încredere al Parlamentului, prezenţa lui Vlad Voiculescu sau a interpuşilor săi pe o astfel de listă ar reprezenta o sfidare intolerabilă şi o bătaie de joc la adresa societăţii româneşti! Miniştrii USR-Plus de la Sănătate sunt direct vinovaţi de dezastrul medical şi umanitar în care a ajuns România”, transmit social-democrații prin intermediul unui comunicat.

”Nu au niciun drept să acuze acum că n-au avut fonduri sau putere de decizie, după ce luni de zile s-au lăfăit în fotoliu de ministru fără a avea nimic de obiectat”, transmit social-democrații prin intermediul unui comunicat”

- Advertisement -

PSD

”Aceşti gropari ai sistemului medical nu au ce căuta pe lista unui nou guvern!”

În același comunicat, reprezentanții PSD atrag atenția că, în această perioadă, situația este atât de gravă – din punct de vedere medical -, încât românii sapă gropile din cimitire cu excavatorul.

Vlad Voiculescu, alături de ”interpuși” ai săi, a avut ca prioritate doar ”privatizarea serviciilor medicale”, mai acuză PSD, iar sistemul sanitar din România a fost complet nepregătit.

”Astăzi românii au ajuns să sape gropile din cimitir cu excavatorul, pentru că, în lunile precedente, Vlad Voiculescu şi ceilalţi interpuşi ai săi au fost mai interesaţi de privatizarea serviciilor medicale şi de controlul achiziţiilor din Sănătate decât de pregătirea sistemului sanitar pentru mult anunţatul val patru al pandemiei! Ei sunt direct responsabili pentru pacienţii arşi în spitale, pentru numărul insuficient de paturi de la ATI şi pentru lipsa generalizată a medicamentelor pentru tratarea bolnavilor COVID-19, care mor cu zile şi aglomerează cimitirele din România!”, acuză social-democrații.

”Aceşti gropari ai sistemului medical nu au ce căuta pe lista unui nou guvern! Locul lor este pe lista celor care vor trebui investigaţi pentru catastrofa sanitară pe care au provocat-o în România!”

Partidul Social Democrat

Sursa: gandul.info

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x