Friday, April 26, 2024

Soția fostului ambasador elen din Brazilia a ajuns la închisoare pentru că a plănuit uciderea acestuia împreună cu amantul

Must Read

O braziliancă a fost condamnată la 31 de ani de închisoare pentru că a plănuit uciderea soțului ei, fostul ambasador al Greciei în Brazilia, împreună cu amantul ei, relatează BBC.

În 2016, rămășițele carbonizate ale lui Kyriakos Amiridis au fost găsite într-o mașină arsă, în Rio de Janeiro , la câteva zile după ce dispăruse de acasă.
S-a aflat apoi că soția lui, Françoise de Souza Oliveira, avea o aventură cu un ofițer de poliție militară, Sergio Gomes.

În timpul anchetei, acesta a mărturisit că l-a ucis pe ambasador la cererea iubitei lui și a fost condamnat la o pedeapsă de 22 de ani de închisoare.
La finalul procesului, un judecător a descris crima drept „bestială”.

Un alt bărbat, Eduardo Moreira Tedeschi di Melo – o rudă a lui Gomes – a fost achitat pentru crimă, dar a executat deja un an de închisoare pentru că a ajutat la ascunderea cadavrului.

- Advertisement -

Amiridis, în vârstă de 59 de ani, a fost consul la Rio de Janeiro în perioada 2001-2004, după care a revenit în Brazilia ca ambasador în 2016, anul în care a fost ucis.

El s-a căsătorit cu Françoise în 2004, iar cuplul are o fiică.

Înainte de moartea sa, Amiridis a plecat din Brasilia în orașul Nova Iguacu, la nord de Rio, pentru a petrece Crăciunul împreună cu soția sa și părinții ei.

Soția lui Amiridis l-a declarat dispărut după sărbători. Ea le-a spus polițiștilor că bărbatul a plecat de acasă, fără explicații, cu o mașină închiriată.
Mașina arsă a fost găsită a doua zi sub un pod, iar trupul carbonizat al ambasadorului era înăuntru.

Anchetatorii au găsit pete de sânge pe o canapea din apartamentul în care locuise cuplul. Ei cred că bărbatul a fost ucis de fapt acolo, după care a fost dus în mașină, care a fost apoi incendiată.

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x