Tuesday, November 28, 2023

Ei sunt cei mai influenți artiști români de pe Instagram în 2021. Antonia a detronat-o pe Cristina Ich, cea mai urmărită de anul trecut

Must Read

S-a schimbat topul celor mai puternici influenceri români de pe Instagram în 2021. Dacă anul trecut Cristina Ich, Alina Ceușan sau Bianca Adam Tequila erau idolii noii generații, acum nu au prins nici măcar top 30.

Iată care sunt cei mai influenți artiști români de pe Instagram în 2021

Antonia e considerată cea mai influentă artistă din România în anul 2021, de pe Instagram, potrivit clasamentului celor de la StarNgage.com. Cântăreața are 2,7 milioane de urmăritori și o rată de engagement de 1,80%.

Pe locul doi se află Delia, care are același număr de abonați, însă are un engagement mai mic (0,50%). Dorian Popa ocupă cu mândrie locul trei, având 2,4 miliioane de urmăritori și engagement de 3,30%.

- Advertisement -

Pe următoarele locuri se află miley (2 milioane urmăritori), Alina Eremia (2 milioane urmăritori) și Andreea Mantea (1,8 milioane urmăritori) iar ultimii clasați în top 10 sunt: Adelina Pestrițu (1,8 milioane urmăritori), Selly (1,8 milioane urmăritori), Simona Halep (1,6 milioane urmăritori) și Andreea Bălan (1,5 milioane urmăritori).

Gina Pistol se clasează pe locul 14 (1,4 milioane urmăritori și engagement 1,00), chiar în spatele lui Mihai Bendeac (1,4 milioane urmăritori și 1,90% engagement), Lidia Buble este pe locul 16, Lora pe 18, Speak pe 20, Bianca Drăgușanu pe 21, Anda Adam pe 25 și Cătălin Botezatu pe 29, cu 1,1 milioane urmăritori.

Dacă anul trecut Cristina Ich a fost votată influencerul anului, acum a ajuns pe locul 45 (776,9 mii urmăritori dar cu un engagemen uriaș (6,50%), iar Alina Ceușan este pe locul 34 cu 1 milion de urmăritori și engagement 2,40%. Bianca Adam (Tequila) a ajuns pe locul 31 (1,1 milioane urmăritori și 1,50% engagement).

La categoria Artă, cele mai urmărite sutn Bianca Drăgușanu, Mimi MP și Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

La secțiunea Celebrități, cea mai urmărită este Adelina Pestrițu, la categoria Cooking e Ella Popescu, iar Laura Giurcanu e pe primul loc la categoria Design. Anamaria Prodan, deși trece printr-o perioadă dificilă din viața ei, e pe primul loc la cele mai urmărite mame de pe Instagram.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

XTB creează o divizie de Inteligență Artificială și numește un AI Manager responsabil de implementarea sistemului

XTB, companie globală de investiții și tehnologie financiară, care oferă o platformă de investiții online și o aplicație mobilă, anunță...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x