Friday, April 26, 2024

Milionarul Cristian Burci, nuntă de lux în Abu Dhabi. Afaceristul s-a însurat cu fosta iubită a lui Radu Mazăre.

Must Read

Milionarul român Cristian Burci şi Elena Voinea, fosta iubită a lui Radu Mazăre, au devenit soţ şi soţie. Nunta a fost una fastuoasă, aşa cum îi stă bine oricărui miliardar. Petrecerea a avut loc la un hotel de lux din Abu Dhabi, iar printre invitaţi s-au numărat oameni de afaceri controversaţi şi politicieni.

Cristian Burci s-a însurat cu aleasa inimii, Elena Voinea, fostă şefă de cabinet a lui Darius Vâlcov, pe vremea când acesta se afla în fruntea Ministerului de Finanţe, şi fostă şefă de cabinet la MAI, pe vremea ministrului Nicolae Moga, care a intrat în istorie prin prisma faptului că a avut un mandat de doar şase zile. Burci şi Voinea au fost cununaţi de Dumitru Nicolae ”Niro”.

Nicu ”Niro”, presupus membru al Grupului de la Monaco, a fost condamnat, în 2016, la 2 ani și 4 luni de închisoare, pentru trafic de influență, într-unul dintre Dosarele Microsoft. A executat 11 luni de închisoare, fiind eliberat condiționat în septembrie 2017. Grupul de la Monaco reprezintă o asociere informală dintre oameni de afaceri și politicieni care fost în centrul mai multor afaceri controversate din România, în special în domeniul imobiliar.

Printre invitaţi s-au aflat Cristi Borcea şi Avram Gal, închis pentru trafic de influenţă.

- Advertisement -

Cristian Burci s-a însurat

Milionarul Cristian Burci s-a însurat cu fosta iubită a lui Radu Mazăre într-un decor fastuos

Invitaţii s-au delectat cu preparate cu specific arăbesc, dar şi cu spectacole cu șoimi și balerine. Într-o sală spațioasă, decorată cu candelabre de cristal, Cristian Burci și fosta iubită a lui Radu Mazăre au dansat îmbrățișați dansul mirilor, momentul fiind urmat de un spectacol de balet, potrivit Antena 3

Nunta a fost fără dar. Atmosfera a fost întreținută de nume mari: Loredana Groza, Adi Minune, Andra.

Hotelul în care a avut loc nunta este o replică în stil tradițional a hotelului Burj Al Arab din Dubai . Are două piscine mari şi un centru spa, iar închirierea unei camere în această perioadă poate costa până la 600 de euro pe zi.

Cristian Burci s-a însurat

Cristian Burci, investiţii în media și industrie

Achiziția societății Romvag Caracal i-a adus punerea sub acuzare, de către DIICOT, într-un dosar în care, la un moment dat, a fost pus sub control judicar. Burci a negat faptul că plecarea sa din România ar avea vreo legătură cu dosarul Romvag, aflat încă pe masa procurorilor, potrivit g4media.ro

Anul trecut, el a fost trimis în judecată într-un alt dosar penal, fiind acuzat de cumpărare de influență în legătură cu vizita din 2017 a lui Liviu Dragnea la inaugurarea mandatului președintelui SUA, Donald Trump. În acest dosar au fost deferiți instanței Dragnea, precum și fiul lui Burci, Carlo Roberto.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x