Friday, March 24, 2023

Stepan, motanul influencer din Harkov, a primit un premiu internaţional

Must Read

Stepan, motanul din Harkov care a strâns mii de dolari prin intermediul contului său de Instagram, a primit un premiu internaţional. Felina are în prezent 1,3 milioane de urmăritori.

Stepan, motanul influencer din Harkov, a primit un premiu internaţional. Felina a strâns mii de dolari prin intermediul contului său de Instagram pentru adăposturile de animale ucrainene.

Stepan, motanul influencer din Harkov, are 1,3 milioane de urmăritori.

Stepan a primit Premiul Creatori de Conţinut şi Bloggeri la Nivel Mondial (”World Influencers and Bloggers Awards”) în Franţa. Felina şi stăpâna lui, Anna, sunt din Harkov iar la o săptămână după invadarea Ucrainei de către Rusia au fost evacuaţi din zona Saltivka, care a fost puternic bombardată.

- Advertisement -

În prezent, Stepan şi Anna se află în Franţa, de unde motanul continuă să strângă fonduri pentru a sprijini adăposturile de animale şi grădinile zoologice din Ucraina.

Reamintim că Stepan a devenit mai întâi viral datorită imaginilor şi videoclipurilor care îl înfăţişează aşezat pe o masă cu un pahar de vin sau un cocktail alături şi cu lumini disco pe fundal. Motanul faimos nu părea deloc impresionat în ipostazele în care a fost imortalizat.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

500 km cu 6 kg de hidrogen: BMW scoate pe șosele mașinile cu hidrogen

BMW Group a prezentat primele automobile BMW iX5 Hydrogen, parte a unei flote-pilot care va fi utilizată la nivel...
- Advertisement -

More Articles Like This