Tuesday, March 5, 2024

Stepan, motanul influencer din Harkov, a primit un premiu internaţional

Must Read

Stepan, motanul din Harkov care a strâns mii de dolari prin intermediul contului său de Instagram, a primit un premiu internaţional. Felina are în prezent 1,3 milioane de urmăritori.

Stepan, motanul influencer din Harkov, a primit un premiu internaţional. Felina a strâns mii de dolari prin intermediul contului său de Instagram pentru adăposturile de animale ucrainene.

Stepan, motanul influencer din Harkov, are 1,3 milioane de urmăritori.

Stepan a primit Premiul Creatori de Conţinut şi Bloggeri la Nivel Mondial (”World Influencers and Bloggers Awards”) în Franţa. Felina şi stăpâna lui, Anna, sunt din Harkov iar la o săptămână după invadarea Ucrainei de către Rusia au fost evacuaţi din zona Saltivka, care a fost puternic bombardată.

- Advertisement -

În prezent, Stepan şi Anna se află în Franţa, de unde motanul continuă să strângă fonduri pentru a sprijini adăposturile de animale şi grădinile zoologice din Ucraina.

Reamintim că Stepan a devenit mai întâi viral datorită imaginilor şi videoclipurilor care îl înfăţişează aşezat pe o masă cu un pahar de vin sau un cocktail alături şi cu lumini disco pe fundal. Motanul faimos nu părea deloc impresionat în ipostazele în care a fost imortalizat.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Glovo lansează un parteneriat cu Edenred. Comenzile la restaurante vor putea fi plătite cu cardul de masă

Glovo lansează un parteneriat cu Edenred România. Astfel, utilizatorii Cardului de Masă pot achita comenzile din restaurante. Glovo, platforma de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x